Smile

 
Jag lyckades bara sova 5 timar i natt. Jag har dessutom stått på en loppis sen klockan 9 imorse. Så just nu är jag ganska död. Det är kaos i köket med massa flaskor, disk osv. Allt är pga min lillebror som aldrig kan plocka undan. Så jag springer här som en liten städerska. Det är faktiskt ganska bra att vara själv ibland för då inser man hur mycket det faktiskt är som måste skötas i ett hem. Även fast mamma bara är borta tills imorgon, har det lyckats bli väldigt stökigt. Usch, hur kommer det gå när jag flyttar hemifrån (?) haha.
Om någon timme ska jag äta middag hos min mormor. Hon är gullig och bjuder hem oss på grillning, för hon vet mycket väl att vi inte kommer äta ordentlig mat annars, hehe. 
Btw, jag har såg en video på youtube igår, om hur man kunde göra lockar utan att använda en locktång/plattång. Man använder bara en strumpa som man snurrar in håret i och sover med det under natten. Resultatet blev precis som om man använt en locktång, vilket var inponerande. Bilden ovanför visar lite hur det blev. Tips till er som inte hinner locka håret på morgonen eller helt enkelt inte vill förstöra håret. HÄR hittar ni videon.
Pussss


wooow snygginggg <3

2013-05-16 // 14:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback