I'm sorry dudes

Wazzup niggas. Trodde inte att ni fortfarande tittade in här på bloggen, men det är en del som inte gett upp hoppet ser jag (!!) Tyvärr måste jag komma med denna ytters tråkiga nyhet att bloggandet är över.. *duum* *duuum* duuuum*
Jag går i skolan till 3 nästan varje dag och jobbar sedan 16-21. Segt liv just nu. Men cash is king och det är bara 16 dagar till sommarlovet. Jag är supermegaasmycket taggad inför att äntligen lägga ifrån sig tankarna på skolan. Nationella matte är avklarat (gick faktiskt ganska bra) och nu återstår bara en svenska redovisning, en inlämning och en bokrecension. Jag ska inte klaga med tanke på att min linje är hyffsat soft.
Aja, nu blev det en liten update ändå. Men nu vet ni varför er kända och populära bloggare inte kan uppdatera sina trogna läsare. Byebye bitchosNeeeeeeej!!! Snälla snälla snälla fortsätt blogga, bara skriv nått litet om dagen eller börja blogga till sommarlovet! Älskar verkligen din blogg! Den är rolig och jätte inspirerande! Snälla jag ber dej.

2013-05-21 // 22:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback