Dålig motivation

 
Min motivation till att blogga är lite dålig just nu..

Valborg var bra, tills jag fick i mig jordnötter. Och ja, det slutade med att jag fick åka ambulans och ligga på sjukhuset hela natten. För er som inte vet så är jag allergisk mot bland annat jordnötter och jag är så allergisk man kan vara. Ingen kan toppa min allergi mot jordnötter, hehe. Nej, men jag kan inte ens vara i samma rum så när jag då fick i mig jordnötter svullnade min hals upp så jag knappt kunde andas. Hemsk känsla, men jag överlevde trots allt.
Annars då? Det är fredag och jag är glad över att engelska nationella gick hyffsat bra, samt att jag slapp redovisa mitt SO arbete idag. Nu blir det framflyttat 2 veckor så jag har lite tid på mig att öva. (vem försöker jag lura? jag kommer glömma av dehär arbetet tills dagen innan redovisningen. That's typical me)
Just nu laddar jag upp med lite mat inför cyckelpasset jag ska på sen. Jag har inte kunnat träna på några dagar nu, så det lär väl märkas i guess. Jag måste nog påstå att om man legat på sjukhus så behöver man vila från träningen, hur mycket man än vill träna. Men nu är det back on track. 
Dessutom skiner solen och det är riktigt skönt ute. Även fast jag verkligen vill ha sommar så får jag lite ångest.. Jag har inga shorts, bikinis eller något som passar sedan förra året. Snälla Gud, skicka ner en miljon som jag kan shoppa för (?)
 
Puss
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback