Påskafton

 
 
 
Jag fick med mig dessa två topparna och även två par trosor och en bh för endast 280:-, verkligen ett riktigt kap! 
Både Bikbok och Gina hade riktigt mycket snygga plagg som var på rean. Egentligen skulle jag gått på Body Combat kl 12, men jag fastnade i stan en stund och körde istället ett eget kondition/styrke pass. 20 minuter i crossen, 15 minuter på bandet och sedan ben/rumpövningar. Det var svårt att gå hem från gymmet kan jag bara meddela, haha.
Idag var jag verkligen på shopping humör, men jag ska försöka hålla i pengarna. Jag ska ju till Stockholm om några veckor, så jag lovade mamma att spara lite pengar tills dess. Även fast vi kommer upp till Stockholm vid 12 tiden och vår Meet&Greet börjar halv 5, så ska vi försöka hinna med en runda i stan. Shoppingen i Stockholm är ju en aning bättre än i Halmstad, haha. Min farfar ringde dessutom lite spontant och sa att han skulle sätta in 1500kr på mitt konto och dom pengarna kunde inte komma mer lägligt kan jag bara säga. 
Idag är det dessutom påskafton, vilket egentligen betyder lika lite som en sten på gatan för mig. Skämt o sido, men påskafton är aldrig någon dag jag egentligen brytt mig om. Det blir väl lite extra god mat hemma och ett påskägg mamma har fyllt med naturgodis (mitt önskemål).
Men jag hoppas ändå att ni får en fin påskafton och äter alla påskäggen ni så gärna lagt upp på instagram. (Det var verkligen påskägg överallt när jag skrollade. Det känns som en liten tävling..)
Glad påsk♥
 


Åh, vad fin den svarta var! :)

2013-03-31 // 11:53:18

Superfina tröjor :)

Svar: Tack!:)
naathalieekstrom.blogg.se

2013-03-31 // 20:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback