Måndag 25 Mars

Bilden är tagen för någon vecka sen. Lägg märke till mina ''emo'' naglar, hehe

Huvudvärken jag har just nu är inte särskilt behaglig. Faktum är att jag har så ont i huvudet att jag måste hoppa över träningen, vilket suger. Men livet är inte förstört för en missad träning, imorgon är jag tillbaka igen. Dessutom är det body combat imorgon, vilket jag inte tänker missa! 
När jag kom hem idag var köket helt omgjort. Nya skåpsluckor och lådor osv. Allt är nu vitt istället för trä färgat, en klar förbättring måste jag säga. 
Min självkänsla var på 0 idag och jag kände mig bara allmänt ful, tjock blabla. Ja ni förstår. Ibland har man sånna dagar då det inte spelar någon roll vad man gör, man känner sig ändå som världens fulaste människa. Vilket inte är sant egentligen. Alla är fina precis som dom är. Ett uttjatat uttryck men väldigt sant. En person som dock fick min självkänsla att stiga var Tyra Banks. Jag kollade igenom lite videos med henne och ja, hon är bara så grym. 
Så nu när mitt humör och min självkänsla är lite bättre ska jag ta tag i lite plugg, om nu min huvudvärk tillåter detta. Kanske ett avsnitt av Gossip Girl får mig att må lite bättre? Det är värt ett försök, hehe
Puss♥
 


Kollade snabbt på din headerbild och måste säga att du är lite lik molly sandén på den, hihi!

2013-03-27 // 13:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback