Långfredagen

 
 
Mumsig frukost bestående av yoghurt, flingor, kaffe, juice, ananas och hallon.
 
Jag har blivit så beroende av frukt och bär att bara måste starta dagen med det, otroligt uppfriskande. Kaffe är också något jag inte kan hoppa över. 
Jag läser en otroligt bra bok som mammas kille gav mig. ''Jag vill bara se bra ut naken'' heter den. (Och nej, den är inte så som den låter att vara era perversa människor! haha) Den är skriver av Jonas Colting som är triathlet och utsedd till Sveriges mest vältränade idrottsman. Han förklarar hur han ser på träning och hur viktig den faktiskt är. Det är så himla mycket bra citat och saker han skriver. Jag tänkte faktiskt dela med mig lite av det han skriver i ett annat inlägg. 
Idag är det långfredagen, vad innebär det egentligen? För mig innebär det ledighet och en runda till gymmet om en halvtimme. Ikväll är vi bjudna på middag hos min mormor. Faktum är att mat, efterrätt, godis, glass osv, bara får mig att bli illamående just nu. Det kan dock bero på den stora koppen kaffe jag nyss druckigt.. Förresten så klickade jag hem ett tillskott till träningen igår. Jag själv är ganska dålig på dehär med vilka tillskott som är bra och inte men jag har två träningsnarkomaner i klassen som gav mig lite råd, haha. 
Jag förklarar mer när jag fått hem det och provat det i några veckor! 
Nu tittade jag nyss upp från datorskärmen och insåg hur otroligt stökigt mitt rum är, så jag får väl ta en snabb städning innan jag sticker till gymmet. Förresten så fick jag lite förslag på videos jag kunde göra så jag ska försöker fixa detta nu under lovet. 
Puss♥
 


mums så gott! :D

2013-03-29 // 15:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback