Jordgubbar och solglasögon

 
 
 
Imorse när jag vaknade var jag på så himla dåligt humör och hade dessutom huvudvärk. Tanken på att jag skulle stå i köket och laga mat hela dagen fick mig att vilja spy, bokstavligt talat.. Så jag var en såpass dålig elev att jag ringde och sjukanmälde mig. Sängen kändes som en bättre plats att ligga kvar och sova i. Mamma blev inte så glad dock, men enda anledning att hon gick med på det var för jag lovade att plugga inför provet jag ska ha halv 4 idag och dessutom handla åt henne. Duktig som jag är har jag gjort båda delarna. Lite repetition på plugget ska jag göra innan jag drar iväg och skriver provet. Hoppas inte att någon lärare vi hade idag kommer se mig, det blir ju lite pinsamt. haha. 
Iallafall så lyste solen idag (eller den lyser fortfarande) så vårjackan och solbrillorna åkte på innan jag gick till affären och handlade. Jag var även tvungen att passa på och köpa jordgubbar. Så nu har jag ätit årets första jordgubbar, it feels gooood!
Efter provet drar jag till träningen. Jag har inte riktigt planerat vad jag ska köra för muskelgrupp ännu. Det blir antagligen kondition och rumpövningar (jag har sett för mycket bilder på snygga rumpor på instagram).
See you later, puss♥


» kajsa

Vem är det som tar bilderna på dig? :)

2013-03-27 // 13:27:17

Sv. Absolut! :)

Ännu en gång är jag ledsen att jag är så himla seg på att svara på kommentarer. Tycker dock inte att det är kul längre så det råkade helt enkelt bara bli så :/

2013-03-27 // 13:29:30

oomg, underbar blogg :3

Svar: Åh tack!! :) kram
naathalieekstrom.blogg.se

2013-03-27 // 16:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback