I won't let nobody hurt you

 
 
Söndagar borde utplånas från våra veckodagar (Måndagar också, tack). Inte ens träningen gick bra idag.. Jag tog mig ut för att springa men klarade bara av en halvtimme för sen började mina benhinnor göra ont igen. Jag har haft problem med benhinnorna fram och tillbaka i snart 2 år nu. Även fast jag vilade ett halvår från att springa på bandet eller utomhus så kom det tillbaka efter 5 minuter på bandet igen. Jag vet inte vad det är för fel, men mamma ska iallfall boka tid hos läkaren. Aja, ''what doesn't kill you makes you stronger''. Jag blir bara ännu mer motiverad till att träna när det är lite motgångar. Jag blir typ förbannad på mig själv för att jag gnäller och så fortsätter jag att springa även fast det känns som om benet ska trilla av, haha. Kanske inte jätte smart egentligen, men ehhhhh.. 
Inte en enda sötsak förutom en liten glass har jag ätit denna helgen. (glass är det enda som är ok har jag bestämt om jag ska kunna klara att hålla mig ifrån allt annat sött). Alltså inget godis, chips, läsk, marmelad, saft osv. Jag försöker rena kroppen, så det blir totaltförbud i 30 dagar nu. Efter dessa 30 dagarna kommer jag sedan att unna mig en dag i veckan. Dock är det bara naturgodis eller glass som gäller isåfall. Jag vill verkligen försöka sluta med vanligt godis och läsk helt nu. Jag är så trött på det, och faktum är att naturgodis är så mycket godare. 
Oj, jag insåg nyss vilken lång roman jag skrivit nu. Dags att kanske avrunda dehär inlägget,haha.
Ikväll ska jag ha en ''ta hand om mig själv- dag''. Ett långt bad, ansiktsmask, måla naglarna, lyssna på musik, tända ljus. Ja, ni tjejer förstår precis vad jag menar! Söndagar är en perfekt dag att ta hand om sig själv, med tanke på allt slit man har med skolan, läxor, träningen osv. 
Så ta hand om er lite extra ikväll! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback