Gossip girl

Nu är sista avsnittet sätt. Jag kan inte fatta att det är slut nu. Världens bästa serie, någonsin. Ni som sett den håller antagligen med mig. Sista avsnittet var chockerande men ändå lyckligt. Även fast det är så typiskt med ett lyckligt slut (dom gifter sig, får en unge och lever lyckliga i alla sina dagar), så var det ändå annorlunda. Hela serien fick en mening nu på slutet. Loveeee it. Och Dan? Han chockerade nog mest av alla. (Alla som sett GG förstår nog min poäng) Men jag fick iallafall slutet jag (och alla andra) längtat efter... Chuck och Blair tillsammans, äääääntligen!
Nu är mitt liv typ över? Vad ska jag nu ägna min tråkiga vardag till, när GG är slut? Mitt liv känns plötsligt meningslöst.. Jag kommer alltid att älska gossip girl. Det tråkiga är att det inte går att se om detta. Nu vet jag ju allting, och nu är det över. *Tårar i ögonen*. Jag bokstavligt talat lipade under sista avsnittet. Jag vill leva kvar i denna serien och slippa återgå till mitt tråkiga liv i gämförelse till deras påhittade men otroligt roliga liv..
 
 


» ebba

åh älskar gossip girl :)

2013-03-26 // 17:03:12

Jag var faktiskt ganska besviken på slutet. Dan, liksom vad hände där. Dock var man ju så glad över Blair och chuck även om man har vetat att det kommer bli dom i så många säsonger kändes det ändå viktigt att dom fick gifta sig till slut! Jag hatatde avsnitten då Blair var tillsammans med Dan...

Svar: Dan förändrades verkligen! Men jag tycker ändå att det var en bra förklaring till varför det var just han som var gossip girl. Det jag störde mig mest på var nog att allt Dan skrev i sina berättelser, bara för att passa in.. Jag håller med dig, Blair ska vara med Chuck och ingen annan! :)
naathalieekstrom.blogg.se

2013-03-27 // 08:58:17
» S

NEEEJ NI SPOILAAAR FÖR MYCKET!!! KJFSHLDFK :( Är bara på andra säsongen. Skit.

I alla fall, var har du sett avsnitten? Köpt boxar eller kollat på datorn?

Svar: Haha, i'm sorry dude! Tänkte inte på att andra faktiskt också kan läsa kommentarerna..^^Jag kollade alla avsnitt/säsonger på swefilmer, då slipper man krångla med nedladdningar och det är alltid svensk text!
naathalieekstrom.blogg.se

2013-03-31 // 22:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback