Yollibox in my heart

Den underbara glassen. Ett lite nyttigare och fruktansvärt gott alternativ en fredagskväll som denna. I'm in love.

Nu är det äntligen fredag och detta var sista dagen i skolan innan konserten.(Jag är ledig tills på onsdag, woho) Så nu ska jag bara ta hand om mig själv hela helgen, för att vara så utvilad och laddad som möjligt inför Stockholm/konserten. 
En vanlig och tråkig skoldag har vi haft idag och jag har inte gjort någonting efter skolan förutom att köpa ett hopprep (efterlängtat) och kört ett svettigt pass hemma. Det är verkligen grymt bra träning att hoppa hopprep. Så nu finns det inga ursäkter. Är det dåligt väder eller att jag inte orkar ta mig till gymmet, så finns hopprepet där och väntar på mig. 
Just nu är jag så himla mätt efter favoriträtten: tacos. 3 stycken tacos (fyllda till max) tryckte jag i mig, så nu kan jag knappt röra mig. Jag borde kanske vänta lite innan jag ger mig på min kära Yollibox. Ni måste verkligen testa den förresten! Det finns jordgubb, mango, naturell och fler jag inte har koll på,hehe. Jag har bara ätit jordgubb och naturell, men jag kan verkligen rekomendera jordgubb. Det är bara naturliga ämnen i, vilket gör att den verkligen smakar friskt och gott. Tips tips tips till er glassälskare där ute. 
Nu ska jag mysa framför tv:en med mamma, även fast det inte kommer ett skit på tv:en..
Ha en fin fredagskväll, puss♥
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback