We're smiling but we're close to tears

 
Min riktigt goda lunch bestod av nyttiga kanelplättar, kvarg med funlight, vattenmelon, vindruvor och apelsin. 
 
Jag hann tyvärr inte med någon bloggning igår då jag hade fullt upp med att träna, duscha, plugga och fixa i min lilla tjockishamsters bur. Inget intressant inträffade igår ändå.
Jag fick jag ett klagomål från mamma innan. ''Du äter ju så mycket frukt att vi andra inte ens får en chans att äta en frukt innan det är slut!''  hahah, ja jag överkonsumerar nog frukt. Får man inte äta godis, måste man ju äta något annat tycker jag. Och frukt är det bästa som finns. Dock är det väl aldrig bra att äta för mycket av något egentligen.. (YOLO?)
Idag slutade vi kl 11, vilket var super skönt! Sista lektionen hade vi prov i Samhällskunskap och det gick bättre än vad jag trodde. Medans alla andra var klara efter en halvtimme satt jag kvar 1 timme och 20 minuter, haha. Jag är alltid sist på alla prov, verkligen alla prov. Aja, jag får väl skylla på att jag är noggrann (lite för noggrann kanske?).
Nu hade jag iallfall tänkt att kolla ''Life is but a dream''- Beyonces dokumentär om sitt liv. Senare ska jag och mamma på bodycombat (dendärvältränadeochpeppandekillensomjagberättadeomharpasset) hehe. Imorgon börjar jag kl 10 och det är dessutom fredag. 
Behöver jag nämna att jag är supermegaduper taggad/nervös/glad för att det endast är 11 dagar kvar till konserten!!!! btw, jag drömde igår natt att jag missade meet & greet:en och i natt drömde jag att jag försov mig och fick springa dit (springa till stockholm, lol?) i bara underkläder,hahah. Märks det att jag är lite (bara liiiiiiiiite) nervös inför konserten eller? Min absolut största dröm går liksom i uppfyllelse.. 
Puss♥
The Script – For the First Time
 


Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

2013-04-11 // 16:16:24

Ser gott ut! Underbar blogg du har! Så vacker du är dessutom! Kram på dig!

2013-04-12 // 15:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback