Stop wishing and start doing

Bild i repris, tyvärr pågrund av min bildbrist och en egobild idag hade inte varit nice att visa. 

Jag håller faktiskt på med en video som jag fick tips om. ''Min dag'' är temat. Eftersom det kan vara ganska tråkigt att läsa hur hela min dag varit så kommer det en liten film i slutet av kvällen. Dagen är dessutom inte slut ännu! 
Jag har hunnit med 50 minuter i crossen och nu laddar jag upp krafterna till ett body combat pass. Det var inte förän nu jag insåg hur bra loven faktiskt är? Jag hinner med 2 träningspass utan problem, vilket är jätte härligt. Crossen har dessutom blivit rolig och det är så kul att se när man utvecklas. För bara några veckor sedan var jag helt slut efter 20 minuter i crossen och jag gav upp så fort det blev jobbigt. Men nu klarar jag 50 minuter ''utan problem''. Efteråt är benen lite skakiga men efter lite mat i magen mår man toppen. Boken som jag berättade om, ''Jag vill ju bara se bra ut naken!'', har verkligen peppat mig. Där står det verkligen hur viktigt det är med konditionsträning och att det är bättre att köra lagom tufft i 40-60 minuter än att köra allt man kan i 15-20 minuter. Man återhämtar sig bättre efteråt och man slipper den där jobbiga mjölksyran om man kör låg-medelintensiv träning. När man kör högintensiv träning brytar man ner kroppen mycket mer vilket gör att det blir svårare att återhämta sig och man ökar faktiskt risken att bli sjuk. Dessutom bränner man mer fett vid låg-medelintensiv träning, vilket jag tycker är ett stort plus! 
Nu har jag tänkt att vila lite och sedan ta mig snabbt in till stan för att se om jag hittar några nya träningsbyxor, mina börjar nämnligen bli lite stora. Jag får hela tiden dra upp dom och materialet är inte jätte bra. Men det är en ganska härlig känsla att dom är för stora, eftersom det kanske betyder att benen blivit lite mindre? Score. Tyvärr också rumpan, men så blir det när man bränner fett, man kan inte bestämma var fettet ska försvinna och var det ska stanna. Men det finns en bra lösning på detta problem, squats squats och squats. hehe
Nu har jag skrivit alldeles för mycket, Puss♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback