Mondayyyyyyyy

Alla dessa matbilder, hehe. Aja, detta käkar jag just nu om någon ville veta..

Även fast måndagar är ''pain in the ass'', så har denna dagen varit soft än så länge. Jag tog mig till gymmet imorse och körde 25min i crossen och sedan styrka (ben & rumpa). Efteråt tog jag en härlig dusch på gymmet, åt världens godaste strawberry swebar, tog på mig mjukisbyxor och en kofta för att sedan pallra mig till skolan.  Vi hade en mattelektion, som dessutom blev avbruten av vår rektor. Hon informerade om att vår lärare vi har i svenska/engelska antagligen inte kommer tillbaka (hon har gått in i väggen pågrund av vår klass, good work). Och som vanligt finns det inga vikarier att få tag i. Härlig känsla med tanke på att nationella bara är några veckor bort och vi inte har någon lärare? Det kan hända att vi får läsa klart svenska/engelska kurserna till hösten istället. Kill me please...  
Aja, det suger. Imorgon har vi dessutom ett hygienprov jag måste plugga på. Åh, alla dessa måsten är förjävliga. Kan inte en resa till USA landa i brevlådan? Jag vill så gärna plugga utomlands istället för att vara här. 
Nu blev detta plötsligt ett ''klaga på allt''- inlägg. 
Vi avslutar här innan ni blir allt för uttråkade, och jag ska dessutom återgå till min mat och lite filmtittande innan jag öppnar skolböckerna för att plugga. (Kännner på mig att detta inte kommer hända)
Puss
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback