Hello April

 
Mina två kycklingmåltider. Vill bara meddela att kyckling är det absolut godaste som finns!
 
Till er som sitter där och redan är påväg att skriva den klassiska kommentaren ''har du inte ätit mer än dedär?''. Så kan jag bara säga att, jo det har jag. Jag fick en sådan kommentar för ett tag sedan så jag tänkte bara klargöra att jag inte lägger upp allt jag käkar på bloggen. Ganska uppenbart kan man ju tycka? Dessutom, mind your own buissnes. Folk bryr sig för mycket om andra nu för tiden. Ät du din mat så äter jag min.
*Lugna ner dig Nathalie...* haha
Aja, idag var jag som sagt först ute en timme i solen, men det började blåsa så mycket så jag fick gå in. Jätte varmt är det ju trots allt inte. Jag gick iallafall till gymmet och körde 40 minuter i crossen, 10 minuter på bandet och sedan lite styrka för armarna. Jag kunde nästan hållt på hur länge som helst i crossen kändes det som, men mina fötter somnade och det var så himla irriterande så jag var tvungen att sluta tillslut. Mina fötter, ben och rumpa somnar verkligen hela tiden. Framförallt om jag kör crossen, ligger i soffan, sitter och äter, sitter i skolan osv. Och det gör så himla ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen,haha.
Vet ni vad jag ska göra idag? Plugga! Japp, ni läste faktiskt rätt.. Jag tänkte kolla igenom läxorna och proven som väntar när jag är tillbaka i skolan. Först ska jag dock ta mig ett härligt bad. Jag kommer säkert inte hinna plugga bara för det, för så blir det alltid. Undermedvetet så badar jag en timme extra för jag vet att plugget väntar på mig. Någon som är likadan, eller är jag helt ensam om detta?....
Oj, jag insåg nyss att det är första April, jag kanske borde lura någon idag, hmmmm


sv; kul, lycka till! :)

2013-04-02 // 12:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback