Battle scars

Dagens stone-face
 
Helgen har varit bra och jag har inte haft en sekund över till att blogga. I lördags var vi föst i Värnamo för att kolla min brorsas match, vilket han vann. På kvällen var det sedan ''klassfest'', eller ah det spårade väl ur lite. Men det var ändå ganska lyckat, i början i alla fall. Igår var Lina hos mig hela dagen, så det blev en liten bakis fika och sen sov hon hos mig i natt. Vi började 10.15 idag men när vi kom till skolan var mattelektionen inställd, fsdjlkasjadkl. Så irriterande att vi då började halv 1 istället. Men vi satt kvar i skolan och bokstavligt talat ruttnade. Engelska lektionen vi sedan hade var bara skit och mitt humör är så dåligt just nu. Även fast jag haft en lektion idag och är ledig imorgon så är jag bara trött på allt. Jag har inte tränat sen i fredags heller, så jag tror jag behöver springa av mig lite. Därför blir det ett svettigt och jobbigt gympass om en stund. 
Annars ska jag fortsätta ruttna och bara vänta in konserten då det endast återstår 1 vecka. Jag får försöka överleva tills dess. Och mitt bloggande måste bli bättre, men min inspiration är så dålig just nu. Jag ska bättra mig, eller i alla fall försöka! 
Lupe Fiasco – Battle Scars
Artist Vs Poet – Stay Strong


Så himla fin du är tjejen och du är en stor inspiration!
Jag tränar och försöker hålla mig till nyttig mat. Men jag gör alltid upp massa planer som jag sen nästan alltid misslyckas med. Jag slutar oftast med en påse godis i handen även fast jag lovade mig själv veckan innan att sluta äta godis... Det är som en berg och dalbana, då jag ena veckan är jätte sund och nästa vecka fuskar jag.. Kan inte du ge lite tips på hur man ska lägga upp sin "fitness-plan" och framförallt hur man gör för att hålla sig kvar vid den? Det skulle vara kul med lite råd! Kram på dig (:

2013-04-15 // 19:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback